Tillbaka

Utbildningssjuksköterskor till anestesi-& operationssektionen

Referensnummer AS959/2019
Sista ansökan 2019-11-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du vara med att vidareutveckla vår utbildningsenhet på Anestesi och Operationssektionen?


Anestesi-& operationssektionen söker nu två utbildningssjuksköterskor på 100%, en med inriktning anestesi och en med inriktning operation. Utbildningssjuksköterskorna är direkt underställda utbildningsledaren och arbetar tillsammans med denne i samtliga utbildnings-och utvecklingsfrågor.

Ditt uppdrag


Som utbildningssjuksköterska kommer du att ha ett sektionsövergripande ansvar för utbildningsfrågor inom ditt specialistområde (anestesi eller operation) och du kommer att leda och stötta arbetet med utbildning och handledning med utbildningsansvariga på de olika avdelningarna inom sektionen.

Dina kvalifikationer


  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi- eller operationssjukvård
  • Minst 3 års klinisk erfarenhet inom specialiteten
  • Magisterutbildning inom specialiteten eller närliggande område
  • Intresse och erfarenhet av klinisk utbildning
  • God administrativ förmåga

Det är meriterande om du har handledarutbildning och/eller annan pedagogisk utbildning samt om du är aktiv lokalt eller nationellt inom RfOp eller AnIVA. Vi ser även gärna att du är S-HLR och/eller A-HLR instruktör.

Din kompetens


Som person är du driven, ansvarstagande och strukturerad. Du är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har förmågan att se till att projekt och resultat är uppnådda. Som person är du flexibel och har förmåga att arbeta i team men också självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning på AnOp sektionen med ett uppdrag som utbildningssjuksköterska på 3 år, möjlighet till förlängning finns. Provanställning kan komma att tillämpas. Klinisk tjänstgöring inom specialiteten under vissa perioder kan diskuteras.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Lena Stevens, utbildningsledare: 018-611 63 59
Liza Nordström Partanen, sektionschef: 018-611 35 65
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.