Tillbaka

Medicinsk sekreterare - timanställning vid behov

Referensnummer AS832/2019
Sista ansökan 2020-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Vårdadministrativ service

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Jobba extra med journaldokumentation


Vi söker dig som är intresserad av att vid behov jobba extra med journaldokumentation inom vårdadministrativ service. Det här extrajobbet kan passa dig som studerar till medicinsk sekreterare eller läkare och som parallellt med din utbildning har möjlighet att kombinera studierna med arbete på dagtid någon eller några dagar i veckan (även kvällar/nätter och helger kan förekomma men det är inte vårt största behov just nu). 

Beskriv i din ansökan i vilken omfattning (vilka tider och hur mycket) du är intresserad av att arbeta.

Om du är intresserad av en tillsvidareanställning som medicinsk sekreterare ansöker du om detta via en separat annons – länk till den annonsen hittar du här

Vårdadministrativ service


Vårdadministrativ service (VAS) har 320 medarbetare som arbetar på Akademiska sjukhuset och på mottagningar ute i länet. Vi jobbar alltid för att ge en god och bred administrativ service. Vi spänner över ett stort område, men vi är alltid nära när det gäller att hjälpa och stötta varandra i vårt arbete.

Vi erbjuder


Timanställning extra vid behov. Vi har framförallt behov dagtid under veckodagarna, men även andra arbetstider så som kväll/natt och helger kan bli aktuellt.

Vill du veta mer?


Caroline Eriksson Berlin, tfn 018-611 13 97, e-post: caroline.eriksson.berlin@akademiska.se
Facklig kontaktperson Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill göra dig uppmärksam på att du genom att registrera din ansökan inte automatiskt kommer med i urvalet för övriga lediga tjänster inom VAS som vi annonserar ut. För att finnas med i urvalet till dessa tjänster behöver du registrera en ansökan för respektive tjänst.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.