All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska/barnsjuksköterska till sektionen barnkirurgi

Referensnummer AS700/2019
Sista ansökan 2019-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du intresserad av att arbeta med barn?

Vår verksamhet


Barnkirurgiska sektionen består av kirurgi, neurologi/neurokirurgi, ortopedi och urologi. Här finns ochså en gemensam dagvårds verksamhet, samt mottagning. Barnkirurgiska sektionen tar emot barn från 0-18 år. Vi välkomnar barn från hela Mälardals-och Norrlandsregionen.

Ditt uppdrag


När du kommer som nyanställd till vår enhet får du en individuellt anpassad inskolningsplan. Efter din inskolning finns våra kliniska handledare för handledning utifrån dina behov. Du kommer att utvecklas i yrket, i vårt team hjälper vi och stöttar vi varandra. Är du nyutexaminerad går du det obligatoriska kliniska utvecklingsåret.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är sjuksköterska/specialist sjuksköterska inom hälso-och sjukvård för barn och ungdom med ett genuint intresse för att arbeta med barn och deras familjer.

Tidigare erfarenhet från barnsjukvård är meriterande, men även du som är ny i yrket är välkommen att söka.

Din kompetens


Vi söker dig som vill ha variation i arbetet och som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi erbjuder


En tillsvidare anställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer? 


Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
Vårdförbundet Emelie Carlbom 018-611 58 14

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.