All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Anestesiundersköterska

Referensnummer AS926/2019
Sista ansökan 2019-10-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Neuroanestesin. Verksamhetsområde Anestesi-, operation- och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi söker undersköterskor till verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård – anestesisektionen, med grundplacering på neuroanestesin. Vi kan erbjuda ett utmanande och spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi har ett väl utvecklat program för introduktion, fortbildning och kompetensutveckling.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska. Erfarenhet av anestesi-, intensiv- eller akutsjukvård är meriterande. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt och besitter god samarbetsförmåga. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett vikariat 191101-200430 med chans till förlängning. Skulle du vilja hospitera hos oss på en av våra avdelningar, är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss chefer som står namngivna här nedan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Gun Jester, 018-611 48 74
Biträdande avdelningschef Carolina Hillberg nås på maria.carolina.hillberg@akademiska.se

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.