Tillbaka

Vårdadministrativ service söker medicinsk sekreterare

Referensnummer AS925/2019
Sista ansökan 2020-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Vårdadministrativ service. Sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vill du vara med och göra skillnad, då ska du jobba hos oss! Det finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll då vårt arbete ständigt utvecklas.  Vårdadministrativ service (VAS) har cirka 320 medarbetare som arbetar på Akademiska sjukhuset och på mottagningar ute i länet. Vi jobbar alltid för att ge en god och bred administrativ service.

Detta är en gemensam annons för vårdadministrativ service, då alla våra lediga tjänster är kopplade till en och samma annons. På vår hemsida, kan du läsa mer utförligt om respektive ledig tjänst. Beskriv gärna i din ansökan som du registrerar via länken nedan, vilka tjänster eller områden som du är intresserad av.

Är du intresserad av en timanställning ansöker du om detta via en separat annons för timanställda inom Vårdadministrativ service, länk här

Dina kvalifikationer och kompetens


Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Har du kunskap i diagnosklassificering är det meriterande.

Vi söker dig som har lätt att överblicka ett brett fält av uppgifter och utifrån det planera, prioritera och omprioritera. Du trivs i en verksamhet där det händer mycket och du får vara aktiv. Vi tror att du är en positiv och glad person som trivs att arbeta i en grupp och som känner dig trygg i dig själv och dina kunskaper. Delar du våra kärnvärden; ödmjuka, skickliga och långsiktiga kan detta vara något för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning, vikariat eller visstidsanställning, provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas vid tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse, skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter våra tjänster löpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Har du frågor eller är du osäker på vad som skulle passa din kompetens och erfarenhet?


Välkommen att höra av dig till Caroline Eriksson Berlin, vårdadministrativ chef inom VAS telefon 018-611 13 97 eller caroline.eriksson.berlin@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vision, Ann-Louise Strömberg nås via växeln 018-611 00 00

Mer om oss finns att läsa på vår hemsida. Välkommen dit! --> Vårdadministrativ serviceRegion Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.