All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska till SAH Norduppland

Referensnummer AS923/2019
Sista ansökan 2019-10-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Specialistansluten hemsjukvård (SAH), Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi vårdar palliativa patienter i deras hem och som befinner sig i ett palliativt skeende av sin sjukdom. Vanligaste diagnosen är cancer, men även hjärtsvikt, KOL och olika neurologiska sjukdomar. Vi utgår från Tierps vårdcentrum men har upptagningsområde Tierps, Östhammars, Älvkarlebys och norra Hebys kommuner, vilket innebär att du får uppleva naturens skiftningar genom årstiderna under dina resor till och från patienterna. Som sjuksköterska på SAH har du möjlighet att fokusera på en patient i taget och kunna fånga upp det som patient och anhörig behöver hjälp och stöttning med. SAH har en egen läkare på plats, vardagar dagtid och övrig tid finns jourläkare per telefon. Vi finns tillgängliga för våra patienter dygnet runt och du får förutsättningar att göra ett jobb som du kan vara nöjd med vid dagens slut. Vårt team består av sjuksköterskor, fysioterapeut, kurator, arbetsterapeut och läkare.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna med erfarenhet av eller intresse för palliativ vård. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra iteam men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. . Du behöver B-körkort för tjänsten.

Vi erbjuder


Är du rätt för oss kan vi erbjuda tillsvidaretjänst med omfattning enligt eget önskemål. Vi har önskeschema. Tillträde enligt överenskommelse. Din lön förhandlar du individuellt i förhållande till din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Vill du veta mer om avdelningen, jobbet och vår verksamhet? Då är du välkommen att kontakta:
Anneli Granat, gruppchef , tel 0293-20323
Ulrica varg Etemadi, avdelningschef, tel:0293-20333
Fackliga representant för Vårdförbundet når du via växeln, tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.