All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska till Lung- och allergimottagningen

Referensnummer AS922/2019
Sista ansökan 2019-10-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Lung- och allergimottagningen är en del inom verksamhetsområdet Hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi. Till mottagningen kommer patienter för utredning, behandling och uppföljning av lungsjukdom.

Ditt uppdrag


På mottagningen blir du en del av en personalgrupp på ca 18 personer och ditt ansvarsområde kommer att vara på Ventilatormottagningen. Detta innebär att du, tillsammans med en kollega, ansvarar för mottagningen inom detta område genom planering av mottagningsbesök, rådgivning, utbildning och uppföljning för att ge våra patienter bästa möjliga tillgänglighet och vård.

För att bibehålla en hög flexibilitet på mottagningen kommer du också att arbeta inom andra delar på mottagningen tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor.

Att vara sjuksköterska på Lung- och allergimottagningen och ventilatormottagningen är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter som ger dig en bred kompetens. Du kommer att få arbeta i team tillsammans med läkare och fysioterapeuter.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för teknik och att vara med och utveckla vår verksamhet där patienten är i fokus. Har du tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, lungsjukvård eller intermediärvård så är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning som sjuksköterska där tjänstgöringsgraden är heltid och förlagd måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helen Wallstedt tfn 018-611 40 91
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Tycker du att arbetsuppgifterna och vårt verksamhetsområde låter spännande? Då är du varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.