All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska till endoskopimottagningen

Referensnummer AS919/2019
Sista ansökan 2019-10-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Kirurgmottagningen. Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vi vill nu välkomna en ny sjuksköterska till vår arbetsgrupp på Endoskopimottagningen!
 

Vår verksamhet


Endoskopimottagningen är en del av Kirurgmottagningen, på Akademiska sjukhuset.
Här bedrivs endoskopisk verksamhet (med ca 3000 undersökningar årligen) omfattande bl.a. gastroskopi, koloskopi, dubbelballongendoskopi, endoskopiskt ultraljud, PEG inläggning.

Ditt uppdrag


Du kommer att ingå i ett team bestående av läkare (från medicinsk och kirurgisk specialitet), sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda samt assistera och stötta patienten vid olika endoskopiska undersökningar. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering, viss provtagning, telefonrådgivning, tidsbokning och andra administrativa arbetsuppgifter.

Egenskaper vi ser som viktiga är att du är nyfiken, intresserad av att utveckla dig, är tekniskt intresserad, och har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetstempot är tidvis högt och kräver ibland snabba omställningar så ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga är viktigt. Du har ett gott bemötande både gentemot patienter och kollegor. Att du sätter patienten i centrum ser vi som en självklarhet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse/erfarenhet av endoskopisk verksamhet. Du tycker om att arbeta i team och har lätt att samarbete med andra. Du är ansvarstagande och seriös. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, trevligt bemötande och att du är öppen för att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Det är meriterande om du har arbetat inom endoskopisk verksamhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder i första hand ett vikariat på heltid med möjlighet till fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till vardagar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Charlotta Marquardt, tel. 018-611 45 42
Gruppchef Ann-Cristine Gedeborg, 018-611 94 23
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. 
Intervjuerna kommer att ske fortlöpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.