Tillbaka

Specialistläkare bröstkirurgmottagning, Samariterhemmet

Referensnummer AS918/2019
Sista ansökan 2019-11-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Kirurgi har drygt 300 anställda fördelade på mottagningar, vårdavdelningar och läkarsektioner. En stor del av vården består av riks-regionpatienter som remitterats för högspecialiserad utredning och behandling. Vi är en forskningsintensiv klinik i nära samarbete med Uppsala universitet. Vi söker nu specialistläkare till vår bröstkirurgmottagning på Samariterhemmet i Uppsala.

Ditt uppdrag


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och är delaktiga i utvecklingen av verksamheten.
Som specialistläkare kommer du att bli en viktig medaktör i vår fina och välfungerande bröstkirurgiska verksamhet. Bröstmottagningen består av läkare, bröstsjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor och sekreterare. Du får ett omväxlande arbete med planerad mottagnings och operationsverksamhet. Det är en spännande arbetsplats som ligger i framkant och kommer att erbjuda dig goda möjligheter till egen utveckling. Bröstmottagningen är lokaliserad på Samariterhemmet där även mammografin och operationsavdelningen ligger. Det ger ett snabbt och effektivt flöde med patientens bästa för ögonen.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad läkare med genomgången specialistläkarutbildning inom bröstkirurgi. I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och du får gärna vara intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete samt forskning. Erfarenheter från aktuell verksamhet är meriterande. 

Din kompetens


Du har förmåga till självständigt arbete och bekväm med att ta stort eget ansvar. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, kreativitet och helhetstänkande.

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Kristina Ahlgren, kristiina.kask@akademiska.se
Facklig representant UAL Peter Moberger nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. Rekryteringsprocessen omfattar en sakkunnigprövning av samtliga sökande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.