All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska till Brännskadecentrum

Referensnummer AS910/2019
Sista ansökan 2019-10-24
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Välkommen till Brännskadecentrum som har ett av landets två rikssjukvårdsuppdrag för brännskador. Brännskadecentrum har totalt sju vårdplatser avsedda för brännskadepatienter. Vi har även en brännskademottagning och en operationssal på avdelningen. Här arbetar intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, plastikkirurger och intensivvårdsläkare. Vi söker nu fler sjuksköterskor till Brännskadecentrum.

Ditt uppdrag


Vi vårdar brännskadepatienter som från det akuta skedet med behov av avancerad intensivvård till intermediärvård och slutligen rehabilitering innan patienten skrivs ut. Det innebär en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga, då vårdtiderna för brännskadade patienter är relativt lång. Vi vårdar även patienter med andra omfattande hudsjukdomar.

Som sjuksköterska på Brännskadecentrum kommer du i första hand ansvara för två till tre patienter med varierande vårdnivå, från intermediärvård till rehabilitering. Som sjuksköterska kommer du ha stort fokus på smärta, nutrition, sårvård och rehabilitering. Vid vissa tillfällen kommer du få vara s.k. vak på en patientsal och tillsammans med en intensivvårdssjuksköterska ta hand om en intensivvårdspatient.

Du kommer genomgå ett välutvecklat introduktionsprogram och vi har även schemalagda utbildningsdagar. Du anställs på ett rotationsschema och vi tillämpar gällande arbetstid Akademiska modell 1.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du det låter spännande med kontinuitet i vården och möjligheten att ha ansvar för två–tre intermediär/avdelningspatienter? Då är detta jobbet för dig! Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning som sjuksköterska. Tjänstgöringsgraden är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann Vestin 018-611 50 87

Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.