All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Undersköterskor till Brännskadecentrum

Referensnummer AS909/2019
Sista ansökan 2019-10-24
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Undersköterskor till Brännskadecentrum, kom till oss för ett stimulerande arbete.

Vår verksamhet


Brännskadecentrum är en av landets två enheter där nationell högspecialiserad vård av brännskador bedrivs. Vi vårdar brännskadepatienter från det akuta skedet, med behov av avancerad intensivvård, till intermediärvård och slutligen rehabilitering före patienten skrivs ut. Detta ger en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga. På avdelningen finns en operationssal där våra patienter opereras. I vår verksamhet ryms även en mottagning där vi tar emot mindre skador samt vårdar patienter som skrivits ut från avdelningen.

Hos oss arbetar intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, dietister, plastikkirurger och intensivvårdsläkare. Vi arbetar i multidisciplinära team, alltid med patienten i fokus.

Ditt uppdrag


Du ansvarar tillsammans med en sköterska för vården av en till två patienter. Våra patienter har ett stort omvårdnadsbehov där stort fokus ligger på smärta, nutrition, sårvård och mobilisering. Du är intresserad av intensivvårdens kärnområden, exempelvis teknisk utrustning, avancerad omvårdnad med behov av snabba beslut etc. Om du är nyfiken och vill auskultera så är du varmt välkommen!

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från intensivvård och självklart med intresse för brännskadevård.

Din kompetens


Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Som person är du positiv, driven och ansvarsfull. Personlig utveckling så väl som verksamhetsutveckling är för dig en självklarhet och du arbetar aktivt med detta i din yrkesutövning. Du är inte främmande för att ta uppdrag eller ansvar för någon fråga. Du är en engagerad kollega som bidrar till ett gott samarbete och en bra arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som nyanställd undersköterska ingår introduktion i syfte att ge goda kunskaper som sedan leder till trygghet och självständigt arbete. Introduktionen omfattar cirka 30 arbetspass, individuell anpassning sker.

Vi erbjuder


Rotationstjänst som undersköterska på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster. Här har du som anställd tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage.   

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann Vestin 018-611 50 87 
Tf Biträdande avdelningschef Andrea Frestadius, 018-611 04 66
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.