All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Underläkare Akutmottagningen för barn/ungdom – Sektionen Barnkirurgi

Referensnummer AS902/2019
Sista ansökan 2019-11-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Akademiska barnsjukhuset är ett av Akademiska sjukhusets största verksamhetsområden. Vid Akademiska sjukhusets barnakutmottagning omhändertas årligen ca 10 000 barn med medicinska, kirurgiska och ortopediska åkommor. Arbetet som Barnakutläkare (BAL) innebär att man är placerad vid barnakuten med som primär uppgift att omhänderta, diagnostisera och behandla barn med kirurgiska och ortopediska åkommor.

Att vara underläkare på barnsjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett team av andra underläkare, avdelningsläkare och specialister där ni arbetar självständigt men alltid med stöd av våra specialist- och överläkare, dagtid såväl som jourtid. Ni har ett rullande schema där jour och beredskap ingår.

Vi söker nu ett antal olegitimerade underläkare till vår Barnakutmottagning med start i januari, 2020. Läs gärna mer om hur det är att arbeta som underläkare på akutmottagningen för barn och ungdom här.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är examinerad läkare som inte har gjort din AT alternativt dig som blir examinerad till januari 2020. Du är självständig och har även god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning. Tillträde vecka 4, 2020.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Rekryteringsansvarig Gisela Reinfeldt Engberg, 018 617 41 73
Sektionsledningsadministratör Emelie Holmquist, 018 611 59 12
Facklig representant UAL Anders Stenbäck, 018 611 59 10

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga handlingar som styrker din kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.