All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Biträdande överläkare ögonsjukdomar inriktning medicinsk oftalmologi

Referensnummer AS900/2019
Sista ansökan 2019-10-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ögonsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde ögonsjukdomar vid Akademiska sjukhuset bedriver ögonsjukvård med stor andel högspecialiserad vård. Verksamhetsområdet består av en slutenvårdsavdelning och en mottagningsenhet inkluderande dagkirurgisk verksamhet.

Vi söker nu en biträdande överläkare med inriktning medicinsk oftalmologi. Vi erbjuder arbete i ett erfaret team med stora möjligheter för kompetensutveckling och forskning.

Dina kvalifikationer


Specialistkompetens inom ögonsjukdomar med god och bred klinisk kompetens och förmåga till självständigt arbete på mottagning. Du har god pedagogisk förmåga och intresse för handledning och utbildning. Din samarbetsförmåga är god och du har intresse för att delta i utvecklingen av verksamheten samt intresse för forskning. Meriterande är goda kunskaper inom neurooftalmologi samt erfarenhet av konsultverksamhet. 

Din kompetens


Vi lägger stor vikt vid hur du är som person. Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god förmåga att kommunicera. För tjänsten krävs att du som söker uppfyller Akademiska sjukhusets meritkrav för biträdande överläkartjänst.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Manochehr Amani, 018 - 611 19 95
Facklig representant UAL nås via växeln, 018 – 611 00 00
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker din kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.