Tillbaka

Undersköterska som vill göra skillnad

Referensnummer AS899/2019
Sista ansökan 2019-11-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar, Onkolog-endokrinska avdelningen, 78D

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Onkologisk endokrinologi är en högspecialiserad enhet som utreder, diagnosticerar, behandlar och vårdar patienter med hormonproducerande tumörer (neuroendokrina tumörer). Verksamheten ligger i framkant vad gäller forskning och behandling av endokrina tumörer vilket gör att patienter från hela världen söker sig till oss. 
Här får du vara en del av teamet som vårdar onkolog- och onkologendokrina patienter. En stor del av våra patienter är internationella patienter som kommer för behandling hos oss.

Ditt uppdrag


Som undersköterska hos oss ansvarar du för den basala omvårdnaden. Du arbetar proaktivt med trycksår, nutrition och fallrisk. Kontroller av vitalparametrar och provtagning ingår i undersköterskan ansvar. Utöver det kliniska arbetet arbetar du med omvärldsbevakning och uppdateringar av rutiner i tilldelat ansvarsområde.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet inom yrket. Du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal.

Din kompetens


Personlig mognad - Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
Initiativtagande - Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder


Vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning, omfattningen kan diskuteras. Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Andreas Mattsson 018-611 54 74
Gruppchef Maria Haglund 018-611 29 09
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.