All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Vi söker sjuksköterska till specialiserad hemsjukvård på ASH

Referensnummer AS898/2019
Sista ansökan 2019-10-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patient som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompentensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 400 medarbetare, palliativt centrum är en av sektionerna. Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på Palliativt centrum där Hospice, Avdelningen för specialiserad hemsjukvård och Palliativa konsultteamet ingår. Här vårdas patienter med olika diagnoser och i alla åldrar. Vi bedriver palliativ vård till patienter med komplexa symtom eller vars livssituation medför särskilda behov. Vi arbetar i multiprofessionellt team där särskild kunskap och kompetens tas tillvara.

Vår verksamhet


Avdelningen för specialiserad hemsjukvård, ASH (tidigare Sjukvårdsteamet) bedriver specialiserad palliativ vård i hemmet. Vårt fokus är på avancerad symtomlindring, kommunikation, teamarbete och närståendestöd. Vårt upptagningsområde är Uppsala och Knivsta kommun. Vi kan ta emot 40 patienter.

ASH ligger utanför Akademiska sjukhusets område med goda kommunikationer och fri parkering.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska utför du specifik omvårdnad hemma hos patienten där symtomlindring och närståendestöd är centralt i ditt arbete. Arbetet är självständigt och din insats möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i hemmet trots ett stort vårdbehov. Vi har patienter i alla åldrar och arbetar i team med arbetsterapeut, kurator, fysioterapeut och läkare. Du kommer att ha ett nära samarbete med kommunsjukvården, distriktsjuksköterskor och sjukhusets övriga verksamheter.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för specialiserad palliativ vård. Meriterande med specialistutbildning inom palliativ vård men inte ett krav. Flexibilitet, förmåga att växla tempo, god kommunikationsförmåga och att arbeta i team är egenskaper vi lägger stor vikt vid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning heltid/deltid dag eller natt. Möjlighet till rotation inom Palliativt centrum finns. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eva Ljungman, telefon 018-611 43 27
Tf. Gruppchef Carin Sundin Gullberg, telefon 018-617 09 03
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet Zilmara Suarez, telefon 018-617 18 80

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.