All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Sjuksköterska till Öron-, näs- och halsavdelning 85 F1

Referensnummer AS930/2018
Sista ansökan 2019-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Öron-, näs-och halsavdelning 85 F1

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Verksamhetsområde ÖNH diagnostiserar och behandlar barn och vuxna med sjukdomar som berör öron, näsa, bihålor, munhåla och svalg, luftvägen, matstrupen, samt hörsel och balans. Vi bedriver både basal och högspecialiserad vård och har planerad och akut verksamhet. Den akuta verksamheten innebär en jourverksamhet inom ÖNH på kvällar, nätter och helger. När du har ett pass på ÖNH-jouren arbetar du i team med en ÖNH-läkare.

Avdelningen har totalt 26 vårdplatser och ÖNH disponerar 12 av dem, samtliga enkelrum vilket möjliggör integritet för patient och anhörig. Vi arbetar i vårdlag och vårdlaget består av en sjuksköterska och en undersköterska. Förutom att arbeta med de flesta sjukvårds-och omvårdnadsmomenten erbjuder vi en fördjupad kunskap i vård av trackeostomipatienter under handledning av personal med mångårig yrkeserfarenhet.

En av de operationer som utförs inom vårt område kan du läsa mer om här: https://www.akademiska.se/tungcancer

Vi erbjuder dig
Att arbeta som sjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i olika situationer, du får också möjlighet att vara med och utveckla vården för våra patienter eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus som bedriver forskning.

Har du planer på att vidareutbilda dig inom IVA-sjukvård, ambulans eller narkos? Då är vi den perfekta avdelningen, här får du lära dig om sjukdomar i de övre luftvägarna. 

Väljer du oss får du bland annat detta:

Introduktion
Vi är en avdelning som tycker om att dela med oss av våra kunskaper vilket ger dig en trygg och lärorik introduktion. På avdelningen erbjuder vi fem veckors introduktion.

Kompetensutveckling
Vi har regelbundna föreläsningar och planerad tid för kompetensutveckling. Du har möjlighet att gå en vidareutbildning inom ÖNH på 7,5hp.

Sammanhang
Vi är bra på att samarbeta, har en hjälpande och stöttande kultur samt har väldigt kul på jobbet!

Friskvård
Som medarbetare på Akademiska sjukhuset får du även fri tillgång till Friskhuset som erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer, allt från gruppträning, sjukgymnaster och PT till ett välutrustat gym med generösa öppettider.

Villkor
Vi kan erbjuda dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Andersson, 018-611 37 96
Gruppchef Maria Jedroum, 018-611 53 34
Facklig företrädare, Vårdförbundet, 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.