All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker till PET-centrum

Referensnummer AS806/2019
Sista ansökan 2019-10-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Molekylärbilddiagnostiska avdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den nuklearmedicinska verksamheten inklusive PET växer och nu söker vi dig röntgensjuksköterska alternativt biomedicinsk analytiker som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Som medarbetare på molekylärbilddiagnostiska avdelningen har du ett mycket omväxlande och självständigt arbete i ett trevligt gäng med samarbete över yrkesgränserna. Placeringen är i huvudsak på PET-centrum. Verksamheten består av PET/CT- diagnostik med 11C- , 68Ga- och 18F- märkta spårämnen, akademisk forskning i projektform och forskningsprojekt tillsammans med läkemedelsindustrin vid utveckling av nya läkemedel. Vi har två moderna digitala PET/CT-kameror, vilket ger oss unika utvecklingsmöjligheter.

Ditt uppdrag


Med placering på verksamhetsområdet Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Nuklearmedicin/PET-centrum, erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att praktiskt förbereda patienter och utföra PET/CT-undersökningar samt hantering, lagring och bearbetning av insamlad data. Patientadministration och kontakter med mottagningar, avdelningar och remittenter ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande dag för dag och du kommer arbeta med såväl kliniska patientundersökningar samt med forskningsundersökningar.

Som biomedicinsk analytiker/röntgensjuksköterska blir du en del av ett tvärprofessionellt team inom enheten och kommer samarbeta med läkare, sjukhusfysiker, kemister och medicinska sekreterare med flera.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska med intresse för nuklearmedicin. Förutom utbildning och erfarenhet värderar vi självklart din personlighet högt. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med nuklearmedicin och/eller CT. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift.

Din kompetens


Initiativtagande - Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på 100%, eventuellt kan provtjänstgöring komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. I dagsläget är arbetstiden måndag till fredag, dagtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Anna Eriksson, 018-611 26 84
Vårdförbundet: Röntgensjuksköterska Niklas Karlsson 018-6114141.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.