All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Studielön, Barnmorskeprogrammet

Referensnummer AS863/2019
Sista ansökan 2019-10-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Kvinnosjukvården

Arbetsplatsbeskrivning


Akademiska sjukhuset erbjuder möjlighet till studielön för sjuksköterskor som antas till Barnmorskeprogrammet. Studielönen riktar sig till sjuksköterskor som är tillsvidareanställda eller som i samband med rekryteringen ingår en tillsvidareanställning vid Akademiska sjukhuset, region Uppsala och påbörjar sin utbildning vårterminen 2020. Studielönen motsvarar 100 procent av den aktuella grundlönen.

Villkor


Den som får studielön förbinder sig att arbeta på Akademiska sjukhuset i två år efter avslutad utbildning. Då studielönen löper under hela utbildningen ingår också kliniskt arbete inom VO Kvinnosjukvård under uppehåll, t.ex. sommartid.

HR-direktören vid Akademiska sjukhuset beslutar om studielön i varje enskilt fall.
En förutsättning för att få studielön är att du sökt och antagits på utbildningen. Placeringen av de sjuksköterskor som beviljats studielön görs utifrån verksamhetens behov.

Vill du veta mer?


Kontakta HR-partner Margareta Markgren 018-611 59 16 eller biträdande verksamhetschef  Hanna Waernér 018-611 37 05


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.