All planerad slutenvård och planerade operationer ställs in under tisdagen och onsdagen. Berörda patienter kontaktas. Har du ej blivit kontaktad av oss är du välkommen till ditt vårdbesök. Läs mer här.

Tillbaka

Röntgensjuksköterska till Tierp med rotation till Uppsala (dagtid)

Referensnummer AS856/2019
Sista ansökan 2019-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Tierps vårdcentrum, BFC röntgenmottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vid Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska Sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet. Verksamheten finns även i Östhammar och Tierp där det bedrivs konventionell röntgen och i Tierp även ultraljud.

Ditt uppdrag


Vi söker nu Dig som vill rotera mellan Tierp och Uppsala för att få möjligheten att arbeta både med konventionell röntgen i lugn miljö samt med våra andra modaliteter efter överenskommelse i Uppsala. I dag har vi konventionell röntgen i Tierp men planerar för att få flera modaliteter på sikt.
Du kommer att arbeta med konventionell röntgen i Tierp och i Uppsala får du möjlighet att arbeta med våra andra modaliteter som tex CT/MR. Arbetet kräver självständighet och hantering av många bollar i luften samtidigt, då uppdraget innehåller även bokning, telefoni, remisshantering, och handledning av studenter. Vi utför såväl tidsbokade- som akuta undersökningar.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av konventionell röntgen, önskvärt även CT och MR. Du har god datorvana och är trygg och stabil och kan arbeta i en omväxlande miljö. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en positiv attityd till ditt arbete och dina medarbetare.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning där tillträde sker enligt överenskommelse. Vi är öppna för flexibla lösningar gällande rotation Östhammar / Uppsala / Tierp.

Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Ann Engström Pirilä, ann.engstrom.pirila@akademiska.se, tel. 018-6114718
Vårdförbundet nås via växeln 018–6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.