Tillbaka

Sjuksköterska till Hospice

Referensnummer AS844/2019
Sista ansökan 2019-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Den högspecialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på Palliativt centrum där Hospice, Avdelningen för specialiserad hemsjukvård och Palliativa konsulteamet ingår. Här vårdas patienter med olika diagnoser och i alla åldrar. Vi bedriver palliativ vård till patienter med komplexa symptom eller vars livssituation medför särskilda behov. Vi arbetar i multiprofessionellt team där särskild kunskap och kompetens tas tillvara.

Här har du möjlighet att utveckla och utvecklas inom den palliativa vården. Som en del av verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomar har du som anställd på Palliativt centrum möjligheten att gå Cancervårdsakademien.

Vår verksamhet


Avdelningen har 12 vårdplatser i ljusa och trivsamma lokaler. Vi ger våra patienter specialiserad palliativ vård med fokus på teamarbete, avancerad symtomlindring, omvårdnad och stöd till närstående. Stor vikt läggs vid att närstående ska ges möjlighet att vara delaktiga i vården.

Ditt uppdrag


Att vara sjuksköterska på Hospice är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Som sjuksköterska ansvarar du för den specifika omvårdnaden samt leder och stöttar i den basala omvårdnaden. I den specifika omvårdnaden ingår bland annat att handha smärtpumpar, infusionspumpar och leda närståendesamtal.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för palliativ vård. Specialistutbildning inom palliativ vård är meriterande.

Din kompetens


Du behöver ha god förmåga att skapa kontakt, lyssna och vägleda patienter och närstående. Du har god kommunikationsförmåga, är en engagerad och positiv kollega som har lätt för att samarbeta och som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning heltid dag eller natt alt. rotation. Möjlighet till rotation inom palliativt centrum finns. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eva Ljungman 018-611 43 27
Gruppchef Lisa Sörell 018-617 16 66
Facklig kontaktperson Vårdförbundet Zilmara Suarez Godoy 018-611 70 08

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.