Tillbaka

Specialistrehabiliteringsenheten söker undersköterskor

Referensnummer AS843/2019
Sista ansökan 2019-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Specialistrehabiliteringsenheten består av mottagningar inom neurologisk rehabilitering, smärtrehabilitering, sömnutredning och en smärtrehabiliteringsavdelning. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Hos oss arbetar vi i tvärprofessionella team, där vi tillsammans med patienten planerar och utför rehabiliteringsinsatser. Insatserna genomförs både individuellt och i grupp. Mycket av behandlingarna utgår från kognitiv beteendeterapi. Vi utvecklar nu verksamheten och söker undersköterskor främst till smärtrehabiliteringsavdelningen. Specialistrehabiliteringsenheten kommer från oktober att lokaliseras i Ultuna, verksamheten är en del av Akademiska sjukhuset.

Ditt uppdrag


Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra för att nå längre än vad du skulle gjort på egen hand och har en vilja att utveckla såväl det administrativa arbetet som undersköterskerollen.

Som undersköterska hos oss kommer du att ingå i ett tvärprofessionellt team, dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av att assistera våra läkare, planera vården tillsammans med teamen, basal omvårdnad, provtagning och eventuellt ansvara för kvalitetsregister. Tjänsten består både av administrativt arbete och patientnära arbete, i det patientnära arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning. I det administrativa arbetet ingår att kalla patienter samt planera schemat för patienterna. Undersköterskerollen kommer att utvecklas då undersköterska är en ny yrkesroll på smärtrehabiliteringsavdelningen.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är undersköterska och som vill samarbeta med andra och som vill vara med att utveckla undersköterskerollen. Vi vill att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med målgrupperna är meriterande. B-körkort är önskvärt. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag, rotationstjänst, dag- kvällstjänst, enbart natt. Ange i ansökan vilken typ av tjänst du är intresserad av. Intervjuer och tillsättning kan ske fortlöpande under ansökningstiden. Tillträde sker efter överenskommelse. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann-Charlotte Meuller Danielsson 018-611 29 47
Avdelningschef Cathrine Göransson 018- 611 26 70
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.