Tillbaka

Sjuksköterska (natt) till affektiv slutenvårdsavdelning

Referensnummer AS827/2019
Sista ansökan 2019-11-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Vi bedriver högspecialiserad psykiatrisk vård med inriktning främst mot bipolär sjukdom, och anorexi, på avdelningen vårdas även patienter med depression samt emotionellt instabilt personlighetssyndrom. Avdelningen har 14 vårdplatser, inläggningar sker antingen via psykiatriska akutmottagningen eller genom planerade inläggningar via öppenvården. Hos oss ingår du i ett team av sjuksköterskor, skötare, läkare samt kurator. Vi erbjuder en omväxlande arbetsplats där du är med och utvecklar avdelningen i sitt kompetensarbete med personal samt utvecklar vården för patienterna. Vi arbetar med utbildning och kompetensinventering för att utveckla dig i ditt arbete inom psykiatrisk vård. Vi har handledning med all personal, erbjuder kurser bland annat inom motiverande samtalsteknik och ätstörningsproblematik.

Ditt uppdrag


  • Du är arbetsledare i det nattliga arbetet på avdelningen och ansvarar för omvårdnadsarbetet i ett nära arbete med skötare och tjänstgörande jourläkare. Du genomför behandling och har omvårdnadssamtal med patienter.
  • Du administrerar läkemedel och genomför provtagningar vid akuta behov.
  • Du medverkar i kvalitetsarbete inom ditt kompetensområde och deltar i övriga forsknings- och utvecklingsarbeten. Vid intresse initiera och bedriva temagrupper med patienter.
  • Du ansvarar för introduktion av nya sjuksköterskor.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska som motiveras och brinner för att arbeta med människor.

Vi erbjuder


Lång introduktion, individuellt mentorskap, stegvis kompetensutveckling under din introduktion. Tillsvidareanställning på heltid enligt överenskommelse. Nattjänstgöring. Provanställning kan tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Anställning kan ske innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Patrik Molarin 018 - 6112418
Facklig kontaktperson - Vårdförbundet nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.