Tillbaka

Verksamhetsutvecklare för införande av vårdnära service

Referensnummer AS824/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen, Produktionsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser. Rollen som verksamhetsutvecklare innebär att du är ett kvalificerat stöd för införandet av vårt koncept vårdnära service på Akademiska sjukhuset. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor på produktionsenheten som tillhör verksamhetsområde Sjukhusadministrationen.

Ditt uppdrag


Vi söker en engagerad och utvecklingsorienterad verksamhetsutvecklare med intresse för hälso- och sjukvårdsområdet. Sjukhuset kommer under 2020 fortsätta breddinförandet av vårdnära service, en viktig del av framtidens sjukvård, på Akademiska sjukhuset enligt upprättad projektplan.
Arbetsuppgifterna innebär att vara drivande i ett förändringsarbete genom bland annat fortsatt processkartläggning och tydliggörande av uppgifter för olika yrkeskategorier i verksamheten. Därefter ingår att driva arbetet med införande av vårt koncept för vårdnära service med hjälp av framtaget metodstöd. I rollen ingår att samarbeta med olika förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer


Du som söker har en vårdutbildning exempelvis så som sjuksköterska, undersköterska eller har annan adekvat utbildning kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet. Gärna med erfarenhet av vård eller logistik- och/eller servicefrågor. Du har lika lätt för ett samarbete med andra professioner som att arbeta självständigt. Du har förmågan att leverera under tidspress och nå uppställda krav på resultat. Du är en god pedagog och kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en visstidsanställning på 50-100% under perioden 1/10-19 till 31/1-21, omfattning av anställningen går att diskutera om du exempelvis vill kombinera uppdraget med exempelvis en annan tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Stefan Hjulström Produktionschef: 018-611 01 96
Karin Söderlund HR partner: 018-611 61 31
Fackliga representanter och övriga nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan
så snart du kan. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista svarsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.