Tillbaka

Röntgensjuksköterska Perifer- och neurointervention

Referensnummer AS447/2019
Sista ansökan 2019-10-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Bild- och funktionsmedicinskt centrum utför årligen cirka 200 000 undersökningar och behandlingar med en lång rad modaliteter såsom intervention, MR, CT, konventionell röntgen, ultraljud, SPECT och PET. På Akademiska sjukhuset utför vi avancerad interventionella undersökningar och behandlingar på moderna interventionslab. Den interventionella verksamheten är förlagd på två avdelningar, Perifer interventionsavdelning och neurointervention som tillhör Neuroavdelningen. Under den närmaste tiden kommer vi expandera med att installera en rad nya utrustningar. Delar av verksamheten kommer också att flytta till nya lokaler i en helt ny vårdbyggnad där vi även kommer arbeta i hybridsalar.

Ditt uppdrag


Vi söker fyra legitimerade röntgensjuksköterskor till Perifer interventionsavdelning och Neuroavdelningen. På båda avdelningarna erbjuder vi dig stora möjligheter till kompetensutveckling och möjlighet att komma vidare i din karriär. Ange gärna vilken avdelning som är mest intressant för dig. Arbetet inom interventionsradiologin kommer att kombineras med MR och eller CT.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad röntgensjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete inom det interventionella fältet. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Arbete i beredskapslinje kan komma att ingå i schemat.

Din kompetens


Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personliga egenskaper. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, flexibel, stabil, strukturerad och har god samarbetsförmåga, dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning där tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal. Du får fri tillgång till träning på Friskhuset, där vi samlat allt från gym och gruppträning till personliga hälsoprogram och ett brett utbud av kurser inom friskvård och hälsa. Här finns även tillgång till sjukgymnast, kostrådgivning samt konditions- och styrketest, för att inte nämna ergonomiutbildning och massage.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Perifer intervention Anna Sjöstrand 018-6171920    
Avdelningschef Neuroavdelningen Malin Hansen 018-6119786
Facklig kontakt nås via växeln 018-6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.