Tillbaka

Undersköterska till Barnonkologen

Referensnummer AS820/2019
Sista ansökan 2019-09-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0–18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centra och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Till verksamheten hör även en forskningsdel. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på Barnonkologen arbetar man tillsammans med vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Stort fokus ligger på omhändertagande/omvårdnad av svårt sjuka barn och tonåringar samt nutritionsbehandling och stöd till föräldrar i kris. Vi arbetar med nya arbetssätt såsom daglig styrning och Bedside rapportering. 

Dina kvalifikationer


Du som söker är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete med sjuka barn är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder vikariat på heltid, dag, kväll och helgtjänstgöring var 3:e helg, med stor chans till tillsvidareanställning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Johansson, 018-611 93 19
Avdelningschef Sara Karlsson, 018-611 66 99
Facklig kontaktperson Kommunal Gustav Westerholm, 072- 515 54 90

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.