Tillbaka

ST-läkartjänst inom Neurokirurgi

Referensnummer AS816/2019
Sista ansökan 2019-09-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom området neurokirurgi vid Akademiska sjukhuset bedriver vi högspecialiserad neurokirurgisk vård. Verksamheten omfattar slutenvård; intensivvård, intermediärvård, operation och öppenvård.

Dina kvalifikationer


Vi söker nu en läkare med svensk läkarlegitimation med intresse för neurokirurgi.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-10-01 eller enligt överenskommelse. I tjänsten ingår primärjourstjänstgöring. Lön enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Läkarchef Neurokirurgi Olafur Gudjonsson, 018–611 49 94
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018–611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker din yrkeskompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.