Tillbaka

Specialistläkare till Ryggsektionen

Referensnummer AS815/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde ortopedi på Akademiska sjukhuset består av fem sektioner innehållande subspecialiteterna barn-, trauma-, rygg-, protes- samt skuldra-knä och fotkirurgi. Förutom patienter från Uppsala län handläggs ett stort antal riks/regionpatienter inom respektive subspecialitet och verksamheten har ett omfattande samarbete med ortopedklinikerna i regionen. Utveckling och undervisning prioriteras högt i vårt arbete och stämningen på kliniken är glad och positiv. Verksamhetens mål är att vara på internationell toppnivå på det medicinska området och inom ortopedisk forskning, ge god omvårdnad och samtidigt vara kostnadseffektiva. Vi söker nu en specialistläkare till Ryggsektionen inom verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi.

Dina kvalifikationer


  • Specialistläkarexamen inom ortopedi eller neurokirurgi 
  • Hög klinisk kunskap och bred erfarenhet av trauma 
  • Drivande i utvecklings- och utbildningsfrågor 
  • Erfarenhet av att leda kliniskt utvecklingsarbete  
  • Ansvarstagande, kollegial och god samarbetsförmåga

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Jour ingår i tjänstgöringen.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef, Karin Bernhoff, 018-611 44 39
Sektionschef Peter Försth, 018-617 44 17
Facklig kontaktperson UAL Daniel Söderlund, 018-611 90 36

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.