Tillbaka

Överläkare till fotsektionen inom ortopedi och handkirurgi.

Referensnummer AS811/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom Verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi undersöker, behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i rörelseapparaten. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom handkirurgi, fraktur-, protes-, skulder-knä-, fot- och ryggkirurgi, men vi bedriver även basortopedi. Vi söker nu en överläkare till Fotsektionen inom verksamhetsområde Ortopedi och handkirurgi.

Dina kvalifikationer


• Legitimerad läkare med specialistkompetens inom aktuellt arbetsområde
• Hög klinisk kunskap och bred erfarenhet av fotkirurgi

För överläkartjänst krävs att sökande uppfyller Akademiska sjukhusets meritkrav för överläkartjänst.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Jour kan komma att ingå i tjänstgöringen.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef, Karin Bernhoff, 018-611 44 39
Sektionschef Anna Sprinchorn, 018-611 70 89
Facklig kontaktperson UAL Daniel Söderlund 018-611 90 36

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga alla dina handlingar som styrker din kompetens i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.