Tillbaka

Vill du bli sjuksköterska med specialfunktion på Neuromottagningen?

Referensnummer AS809/2019
Sista ansökan 2019-09-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Neuromottagningen söker nu en sjuksköterska på heltid. Vi arbetar kontorstid, måndag till fredag. Vi erbjuder högspecialiserad vård så som utredningar och behandlingar inom multipel skleros, epilepsi, migrän, parkinsons sjukdom, hydrocefalus, dystoni mm.

Ditt uppdrag


Här på mottagningen får du en specialfunktion som ansvarig sjuksköterska för 1-2 sjukdomsområden. Detta innebär att du, tillsammans med en kollega, ansvarar för mottagningen inom detta område genom planering, mottagningsbesök, rådgivning och uppföljning för att ge våra patienter bästa möjliga tillgänglighet och vård. Du kommer även att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som telefonrådgivning och medicinadministration på mottagningen.

Hos oss får du trevliga kollegor och en bra arbetsmiljö liksom ett gott inlärningsklimat. Personlig introduktion till både mottagningsarbete och ditt specialområde. Professionell och personlig utveckling i form av en intern basutbildning och fokusgrupper.

Dina kvalifikationer


Du som söker den här tjänsten är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du är flexibel, social och har en vilja att utveckla verksamheten och dig både professionellt och personligt. Meriterande är erfarenhet av tidigare mottagningsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


En tillsvidareanställning från och med 1/10-19 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Tina Plensäll 018-611 36 29
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.