Tillbaka

Psykolog till Folke Bernadotte Regionhabilitering

Referensnummer AS800/2019
Sista ansökan 2019-09-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnsjukhusets psykologer arbetar dels i tvärprofessionella team inom onkologi, neurologi och pediatrik och dels på Folke Bernadotte Regionhabilitering (FBH). FBH är en enhet inom barnsjukhuset som tar emot barn och deras familjer för tidsbegränsade, intensiva utrednings- och behandlingsperioder i multiprofessionella team. Frågeställningarna kan röra t.ex. inlärningssvårigheter, kommunikationssvårigheter, ätsvårigheter och rehabilitering efter förvärvad hjärnskada, ibland med samtidig neuropsykiatrisk problematik. 

Ditt uppdrag


FBH är en mycket trevlig arbetsplats med hög trivsel och ett glatt gäng! En av våra duktiga psykologer har nu sökt sig till nya utmaningar och därför söker vi nu en legitimerad psykolog med intresse för neuropsykologi till våra team. Som psykolog deltar du tillsammans med andra yrkeskategorier i bedömningar, åtgärdsplanering och informationsöverföring till skola och övrigt nätverk på hemorten. Du ger stöd, information och rådgivning till föräldrar. För att trivas i arbetet bör du vara samarbetsinriktad, flexibel och ha vana att möta personer med olika förutsättningar och behov. Du kommer också att arbeta med uppdrag inom övriga Barnsjukhuset. 

Dina kvalifikationer


Legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykologiska utredningar av barn och ungdomar. Det är meriterande om du är specialist i neuropsykologi samt om du har utbildning i ADOS och ADI-R. Intresse av att arbeta i team med andra professioner.  

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning 100%. Vi erbjuder flexibel arbetstid, utbildningsmöjligheter och tillgång till friskvård. Du kommer att få möjlighet till en period av introduktion då du får lära dig vårt arbetssätt.   

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Psykolog, Petra Boström, 018- 611 77 67 
Tf Avdelningschef, Karin Cloud Mildton 018-611 77 71 
Facklig kontaktperson Psykologförbundet, Helena Söderström, 018-611 93 96 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.