Tillbaka

Skötare & biträden för timanställning inom psykiatrin

Referensnummer AS317/2019
Sista ansökan 2019-11-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar.

Verksamhetsområdet är indelat i fem sektioner:
• Affektiva sjukdomar (avdelning 2 och 3)
• Akut- och konsultpsykiatri (Psykiatriska akutvårdsavdelningen för vuxna)
• Beroende- och neuropsykiatri (avdelning 4)
• Barn- och ungdomspsykiatri (BUP akutmottagning och avdelning)
• Psykosvård och rättspsykiatri (avdelning 1 och 5)

Mer om oss och våra avdelningar kan du läsa på http://www.akademiska.se/psykiatri

Vi har nu behov av fler timanställda. Är du intresserad av att vid behov förstärka ordinarie personal vid en eller flera av våra avdelningar är det dig vi söker!

Ditt uppdrag


Att vara timanställd inom Psykiatrin är ett spännande arbete där du möter många människor i olika situationer. Du ingår i ett team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du också kommer att arbeta självständigt. I teamen ingår läkare, skötare, sjuksköterskor, kurator och biträden. Dina arbetsuppgifter handlar bl.a. om avdelnings- och omvårdnadsarbete på basal och specialiserad nivå samt olika former av samordning. Patienter kommer till oss både akut och planerat och arbetstempot kan periodvis vara högt.

Dina kvalifikationer


För att anställas som timanställd skötare behöver du ha undersköterskeutbildning, skötarutbildning eller YH-utbildning som vi bedömer som likvärdig. Även läkare, sjuksköterskor och psykologer under pågående utbildning kan söka. Om du inte är klar med din utbildning eller om du saknar utbildning men har kunskaper och erfarenheter som vi bedömer som värdefulla anställs du som biträde.

Din kompetens


Du som söker har ett genuint intresse för psykiatriskt vårdarbete och du sätter alltid patienten i fokus. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor respektfullt. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Du är flexibel, van att ta ansvar och trivs med att arbeta i ett ibland varierande tempo. Du har god prioriteringsförmåga och du bidrar också till en bra arbetsmiljö. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till din personliga lämplighet.

Har du relevant bakgrund kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en timanställning. Eftersom vi bedriver verksamhet dygnet runt är arbetstiden är förlagd till dag/kväll/natt samt helger. Inför en eventuell intervju vill vi att du tänker igenom när och i vilken omfattning du kan arbeta. Tillträde enligt överenskommelse. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren.

Vill du veta mer?


Avd 1: Ann-Sofie Stadell, avdelningschef, 018 – 611 51 97
Avd 2B: Helena Jansson, avdelningschef, 018 – 611 89 82
Avd 3A: Anna-Karin Zeidlitz, tf avdelningschef tom 31/3, 018-611 23 36 
Avd 3A: Katarina Källman, avdelningschef, 018- 61167 85
Avd 3B: Patrik Molarin, avdelningschef, 018 – 611 24 18
Avd 4A: Ida Hall, Avdelningschef, 018 – 611 21 17
Avd 4B: Robert Bosnjak, tf avdelningschef, 018 – 617 01 78
Avd 5: Maria Bruhn Lundblad, avdelningschef, 018 – 611 22 26
BUP akutmottagning och avdelning: Eeva Böök, avdelningschef, 018 – 611 25 46
Psykiatriska akutvårdsavdelningen för vuxna: Jonas Nilshed, avdelningschef, 018 – 617 25 45
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018 – 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga handlingar, betyg etc som styrker din kompetens. Urval och intervjuer sker löpande utifrån verksamhetens behov.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.