Tillbaka

Förrådsgruppen AnOpIVA An/Op utökar och blir fler

Referensnummer AS799/2019
Sista ansökan 2019-09-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Förrådsgruppen består idag av sju medarbetare och nu söker vi efter ytterligare förstärkning. Gruppen sköter den viktiga förrådshanteringen till våra operations-, och anestesi-avdelningar vilket innebär hantering av sterilförpackat engångsmaterial samt operationsmaterial för att kunna bedriva anestesi och operationsverksamhet på våra enheter inom An/Op.

Ditt uppdrag


Du kommer blad annat inventera och lägga beställningar, packa upp varor, hantera fakturor och lägga in nya artiklar i beställningsprogrammet. Kontakt med leverantörer förekommer också i arbetet.

Din kompetens


Du är mycket servicemedveten och gillar kundkontakter. Då arbetet innebär många olika kontakter, måste du vara socialt utåtriktad samt ha känsla för att ge god service. Du står med båda fötterna på jorden och har god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i grupp men har likväl förmåga att ta eget ansvar och självständigt organisera det dagliga arbetet.

Du är van att hantera många uppgifter på en gång och har ett eget driv. Viktigt för denna tjänst är att du är positiv, noggrann, strukturerad, flexibel samt är en problemlösare. Datorn och dess system är ett arbetsverktyg du använder dagligen. En god fysik är ett krav då arbetet innebär en del lyft och att gå långa sträckor. Erfarenhet från vårdarbete/undersköterskeutbildning är meriterande men inget krav, personlig lämplighet kommer vara avgörande.

Vi erbjuder


En tillsvidare anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Som anställd hos oss har du tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider och en mängd olika träningsgrupper.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Mats Wahlgren mats.wahlgren@akademeiska.se
Biträdande avdelningschef elnaz.ojagh@akademiska.se
Facklig kontaktperson kommunal nås via vxl. 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.