Tillbaka

Nattundersköterska till kärl- och akutkirurgiavdelning 65B1

Referensnummer AS794/2019
Sista ansökan 2019-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Avdelning 65B1 är en kirurgavdelning med två specialiteter, dels kärlkirurgi där vi bedriver avancerad och högspecialiserad vård, samt akutkirurgi. Till oss kommer patienterna både planerat och akut vilket gör att ingen dag är den andra lik. Arbetstempot växlar och arbetet är varierat vilket kommer att ge dig en bred kompetens och goda kunskaper inom kirurgisk omvårdnad. Avdelningen har goda rutiner och god struktur.

Vi är ett glatt och positivt gäng med ett tillåtande klimat. Här vågar man fråga! Vi har kompetenta och engagerade medarbetare och samarbete är ett viktigt ledord för oss på avdelningen.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på avdelning 65B1 ansvarar du bland annat för patientens basala omvårdnad, pre-och postoperativ vård, utför såromläggningar, blodprovstagning, kontroller och övervakning av patienter m.m.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet från akutsjukvård som vill arbeta natt. Har du erfarenhet av journalsystemet Cosmic så ser vi det som meriterande.

Din kompetens


Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, engagemang, vilja att lära dig nya saker, god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt flexibilitet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  Provanställning kan förekomma.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Sara Kiuru 018-611 45 27
Gruppchef Michaela Tollin 018-611 45  28
Facklig kontaktperson Kommunal Jenny Parkert 018-611 45 02

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.