Tillbaka

Sjuksköterska intensivvårdsavdelningen för nyfödda 95F

Referensnummer AS774/2019
Sista ansökan 2019-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Intensivvårdsavdelningen för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive kirurgi för nyfödda) för regionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Avdelningen ansvarar även för sjukvården av de Uppsalabarn som har ett ökat behov av stöd, omvårdnad och sjukvård i samband med födseln. Intensivvårdsavdelningen för nyfödda har 8-10 vårdplatser för Intensivvård, 6-8 vårdplatser för Intermediärvård. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Vi har även en uppföljningsmottagning där en del barn följs upp till skolåldern.

På avdelningen arbetar barnsjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och neonatologer. Vi arbetar med barnet och dess familj i fokus och söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor som vill arbeta tillsammans med oss. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du är nybliven intensivvårdssjuksköterska eller om du har lång erfarenhet.

Dina kvalifikationer


Du är sjuksköterska med intresse för att arbeta med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Om du är intresserad av att bygga på med en specialistutbildning kan vi erbjuda flera olika inriktningar med lön.

Vi erbjuder


Vi söker nu flera sjuksköterskor. Vi kan erbjuda tillsvidaretjänster på 100%. Du får ett omfattande introduktionspaket med både teori och praktik. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:
Avdelningschef Anna Restrup 018-6174130 anna.inglund.restrup@akademiska.se
Facklig kontaktpersoner Vårdförbundet Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50

Se filmen om oss; Världens bästa jobb!
Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att intervjua och tillsätta fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.