Tillbaka

Specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare

Referensnummer AS770/2019
Sista ansökan 2019-10-13
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barngastrocentrum är en expanderande verksamhet med nära samarbeten både inom Akademiska barnsjukhuset och med barnsjukhusen i Uppsala-Örebroregionen och även i andra delar av Sverige. Du kommer att arbeta med erfarna kollegor med en bred barnmedicinsk kompetens. Forskning och undervisning är viktiga inslag i vår verksamhet.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är specialist i barn-och ungdomsmedicin och som gillar att arbeta i team tillsammans med kollegor och specialistsjuksköterskor och som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en stimulerande akademisk miljö. För överordnad befattning är du subspecialist i pediatrisk gastroenterologi och nutrition, självständig specialist inom tarmsviktsbehandling och erfaren skopist. För dig som är specialistläkare och önskar utbilda dig till subspecialist på tertiärnivå är klinisk erfarenhet inom pediatrisk gastroenterologi och nutrition meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig tjänst som specialistläkare, bitr. överläkare eller överläkare med tillsvidareanställning och tjänstgöringsgrad 100%. Disputation krävs för överläkartjänst. Jourtjänstgöring ingår i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Gianni Celsi, 018-611 5871 eller via växeln 018-611 00 00
SACO/UAL, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.