Tillbaka

Sjuksköterska till Enköpings psykiatrimottagning

Referensnummer AS769/2019
Sista ansökan 2019-10-10
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Psykiatrin i Uppsala startade för drygt ett år sedan upp en samlad psykiatrisk mottagning i Enköping där alla specialiteter finns samlade under ett tak. Ett BUP- team har etablerats som en del av den redan befintliga mottagningen.

Den vuxenpsykiatriska verksamheten inkluderar idag affektiva sjukdomar, psykosvård samt utredning och behandling av neuropsykiatriska störningar. Det är nu dags att utöka verksamheten till att även inrymma beroendevård. Vi söker därför nu 2 sjuksköterskor med intresse/erfarenhet av beroendevård.

Verksamheten präglas av hög kompetens, god tillgänglighet, flexibilitet, samarbetsvilja och arbetsglädje. Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med både Uppsala, Stockholm och Västerås. Mottagningen är belägen i ljusa lokaler med gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska genomför du behandlingar i samarbete med ansvarig läkare, deltar vid diagnostisering, samordnar vårdinsatser för patienter med vårdgrannar och du arbetar även med telefonrådgivning, läkemedelsadministrering, uppföljning och provtagningar. Du kommer även utföra konsultationer och bedömningar.

Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team, men en stor del av ditt arbete kommer att vara självständigt. I teamarbetet finns möjlighet till fördjupning och specialisering. Du medverkar i kvalitetsarbete inom ditt kompetensområde och deltar i övrigt forsknings- och utvecklingsarbete.

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från både öppen- och slutenvårdspsykiatri. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande liksom erfarenhet av arbete med beroendevård.

Din kompetens


Som person är du driven, ansvarstagande, pålitlig och har god samarbetsförmåga. Du har även god vana av att arbeta självständigt. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder två tillsvidaretjänster på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Carola Sjöberg, tel. 0171 – 41 83 54

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.