Tillbaka

Undersköterskor till kirurgavdelning 65B2 (kirurgisk akutvårdsavdelning)

Referensnummer AS758/2019
Sista ansökan 2019-09-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Nu har du chansen att söka ett spännande och stimulerande arbete som undersköterska hos oss. Avdelning 65B2 är en kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA) med dygnet runt-verksamhet. Patienterna läggs in via akutmottagningen eller från våra olika mottagningar. Vi har även en liten del planerad verksamhet. Vi vårdar patienter med kirurgiska åkommor t.ex. blindtarmsinflammation, tarmvred, bukspottkörtelinflammation, blödande magsår eller tumörsjukdom. Patienterna som är från 15 års ålder och uppåt har ett varierande omvårdnadsbehov beroende på diagnos och tidigare sjukdomar.

Ditt uppdrag


Arbetet som undersköterska hos oss innebär sedvanliga undersköterskeuppgifter, såsom omvårdnad, såromläggningar, katetersättning, stomihantering, provtagning och blodtryckskontroller. Vi arbetar i team med patienten i centrum.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med tidigare erfarenhet från akutsjukvård. Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, vilja att lära sig nya saker, samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt flexibilitet.

Din kompetens


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Carina Vennström 018-611 45 20
Gruppchef Maria Johansson, 018-611 29 77
Facklig kontaktperson Kommunal Kerstin Jansson 018-611 45 25

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi ser helst gärna att du bifogar intyg/betyg från din undersköterskeutbildning. Då vi intervjuar fortlöpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.