Tillbaka

Undersköterska till AVA/35D

Referensnummer AS755/2019
Sista ansökan 2019-09-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På akutvårdsavdelning (AVA) 35D kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen alternativt efter vård på intensiv- alternativt intermediärvårdsavdelning. Arbetsgruppen är positiv, kompetent och driven. Arbetsplatsen präglas av ett öppet och professionellt klimat. På AVA står patienten i fokus och är delaktig i sin vård. Vi arbetar med personcentrerad vård där patienten är en del i teamet. För att kunna arbeta som undersköterska hos oss krävs mycket intresse och engagemang. Patienterna har komplexa sjukdomstillstånd, ofta med flera olika sjukdomar samtidigt.

Ditt uppdrag


- Våra patienter behandlas under övervakning i ungefär tre dygn.
- Vi behandlar bland annat patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, intoxikation, lungembolier och ventromboser
- Ett omväxlande arbete där du hela tiden möter nya patienter med olika typer av åkommor. Patienternas omvårdnadsbehov är varierande och så även arbetstempot.
- Avdelningen är under ständig utvecklig och samtliga medarbetare är delaktiga i förändringar och förbättringsarbeten. Du kommer att ansvara för den basala omvårdnaden och arbeta i team med sjuksköterska, läkare samt arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist.

Dina kvalifikationer


Du är undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Du är noggrann, empatisk och tycker om den nära patientvården. Du är tillmötesgående, trivs med att arbeta i team och vill ständigt förbättra och utveckla avdelningen. Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är flexibel och duktig på att hantera stress och pressade situationer. Du är duktig på att prioritera och organisera. Du är positiv och vill skratta på din arbetsplats. Passar detta in på dig så vill vi ha just dig med i vårt glada och kompetenta team!

Vi erbjuder


Vi erbjuder möjlighet till en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse. Rotationstjänstgöring (dag/kväll/natt/helg).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Sjöström 018-617 10 87 
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.