Tillbaka

Nattspecialist – uppdrag med lönetillägg

Referensnummer AS524/2019
Sista ansökan 2019-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Sömn är en grundläggande förutsättning för hälsa och välmående. Vid brist på sömn försämras kroppens förmåga till läkning och återhämtning. Avdelningens organisation, den fysiska miljön och personalens omvårdnadsåtgärder påverkar patientens dygnsrytm. Vill du bli nattspecialist och aktivt jobba med ett holistiskt synsätt kring vila och sömn i en högspecialiserad vårdmiljö?

Vår verksamhet


Neurokirurgisk vårdavdelning 85E är en av sex neurokirurgiska kliniker i Sverige och vi tar emot både planerade och akuta patienter dygnet runt. Patienterna som vi vårdar har blödningar i huvudet, tumörer i hjärnan och ryggen, skador på ryggraden, kärlmissbildningar och hydrocefalus.

Ditt uppdrag


Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng med blandade åldrar, kön och erfarenheter. Vi stöttar varandra och hjälps åt.

Kompetensutveckling till nattspecialist

  • Anpassade inskolning med erfaren kollega utefter dina tidigare erfarenheter.
  • Externa kurser inom sömn och vila.
  • Schemalagda arbetsturer för fördjupning inom den senaste forskningen inom sömn för inneliggande patienter.
  • Delansvar i utbildning för nattpersonal inom verksamhetsområdet.
  • Intern fördjupningskurs i neurokirurgi på sex heldagar.
  • Avdelningen har regelbundet schemalagda utbildningsdagar för all personal med fördjupning inom aktuella områden.
  • När du arbetat ett par år erbjuds du att gå fördjupningskurs i neurologi och neurokirurgi, 15 p på Uppsala Universitet samt möjlighet att ansöka om det interna fokusprogrammet inom neurosjukvård med möjlighet att fördjupa sig ytterligare inom omvårdnad och ledarskap.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska som är intresserad av att jobba natt alternativt kvällar och nätter.

Din kompetens


Du är nyfiken och har intresse av att vidareutvecklas. Du är en positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med uppdragstillägg som innefattar natt alternativt natt- och kvällstjänstgöring. Uppdraget är tidsbegränsat under 2 år med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök redan idag!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


För att få ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Avdelningschef Josefine Norén 018–6170865. Möjlighet till hospitering finns. Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.