Tillbaka

Undersköterska till kvinnosjukvården

Referensnummer AS742/2019
Sista ansökan 2019-09-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På Gynekologiska avdelningen och Gynekologiska specialistmottagningen, Akademiska Sjukhuset är vi specialiserad på gynekologiska sjukdomar och kirurgi. Tillsammans med oss möter du patienter i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa. Patienter kommer från hela regionen eftersom vi bedriver högspecialiserad tumörkirurgi. Avdelningen har både elektivt och ett akut intag av patienter, högt patientflöde med varierande vårdtid och vårdintensitet. Här vårdas kvinnor i alla åldrar, med specifika omvårdnadsbehov.  Vi lovar dig ett stimulerande arbete på en spännande avdelning där verksamheten ständigt utvecklas. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö med fokus på patienten.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av somatisk sjukvård, gärna kirurgi. Du har ett stort intresse för omvårdnad och sätter alltid patienten i centrum. 

Din kompetens


Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, du är engagerad, innovativ och positiv till utveckling av verksamheten. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provtjänstgöring under max 6 månader. Tjänsten på avdelningen innebär rotation dag/kväll/natt, på mottagningen kväll/helg. Tjänsten kommer att tillsättas fortlöpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann Wettervik 070-6112930
Gruppchef Johanna Gudmundsson 072-2142691
Facklig representant Maria Bragsjö 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.