Tillbaka

Undersköterska 70D

Referensnummer AS220/2019
Sista ansökan 2019-08-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Ortopedi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområde Ortopedi undersöker, behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i rörelseapparaten. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom, fraktur-, protes-, skulder-knä-, fot- och ryggkirurgi, men vi bedriver även basortopedi.

Avdelning 70D har 24 vårdplatser och bedriver akut och planerad ortopedi samt handkirurgi. Vår inriktning är i första hand akut traumaortopedi och vi vårdar patienter i alla åldrar. Vi ansvarar även för riks- och regionpatienter avseende högspecialiserad traumaortopedi; bäckenskador, hälbensfrakturer, oläkta och felläkta frakturer, svåra lednära frakturer samt benförlängning. För att våra patienter ska få den bästa vården har vi stöd av apotekare och läkare med geriatrisk kompetens.

Din kompetens


Du sätter patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet inom akutsjukvård. Är du sjuksköterskestudent -/läkarstudent kan vi också ha möjlighet att erbjuda dig en tjänst som undersköterska, med reservation för att du behöver ha läst ett visst antal terminer. Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett vikariat i minst sex månader upp till 12 månader, med chans till tillsvidareanställning på hel-/deltid. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ellen Tiusanen 018-611 65 02
Gruppchef George Foo 018-617 44 15
Facklig företrädare Kommunal nås via vxl 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare