Tillbaka

Undersköterska till 85C

Referensnummer AS736/2019
Sista ansökan 2019-08-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Fascineras du av människans återhämtningsförmåga? Tycker du att det är stimulerande att arbeta i team? Berikas du av att jobba personcentrerat?

Hos oss rehabiliteras personer som i yrkesverksam ålder drabbats av förvärvad hjärnskada, ryggmärgsskada eller neurologiska sjukdomar. Verksamheten arbetar i interdisciplinära team som med sin samlade kompetens tillsammans med patienten planerar och utför rehabiliteringsmedicinska insatser.

Våra rehabiliteringsinsatser är inriktade så att våra patienter ska få en optimal självständighet i vardagen och möjliggöra återgång till lämplig boendeform med eller utan stöd. I verksamheten arbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer. Under den inledande rehabiliteringen sker en bedömning som syftar till att kartlägga funktionstillstånd och funktionshinder. Under bedömningsfasen formuleras kort- och långsiktiga mål. De dokumenteras i en individuell rehabiliteringsplan för patienten. Målen revideras vartefter rehabiliteringen fortgår.

Avdelningen är nyrenoverad och vi har endast enkelrum till patienterna. Vi är en vårdavdelning med engagerade kollegor och höga ambitioner när det gäller god omvårdnad och bemötande. Vi arbetar personcentrerat med patienten som den viktigaste medlemmen i teamet. Personaltätheten är hög för att tillgodose våra patienters omvårdnadsbehov. Detta gör att vi har tid för våra patienter. Vårdtiderna är långa vilket gör att du som undersköterska har möjlighet att lägga ett stort engagemang på varje patient. Endast planerat intag av nya patienter och överbeläggningar förekommer inte.

Ditt uppdrag


Som undersköterska hos oss är du delaktig i rehabiliteringen för patienten och deltar kontinuerligt i planeringsmöten samt teamkonferenser för bland annat målsättning av individens behov. Du utför dessutom olika provtagningar, assisterar vid olika undersökningar, arbetar aktivt med kontaktmanskap m.m. Den ena dagen är aldrig den andra lik vilket gör ditt arbete både stimulerande, omväxlande och utmanande.

Vi ser oss själva som en lärande organisation där vi bland annat erbjuder interna och externa utbildningar för vår personal. Vi erbjuder en introduktion på 3-4 v utifrån ett väl inarbetat introduktionsprogram. För dig som är ny i din roll som undersköterska, erbjuder vi på Akademiska sjukhuset Grundus som är en yrkesintroduktion med syfte att kvalitetssäkra undersköterskors kompetens.

Dina kvalifikationer


Utbildad undersköterska. Vår största framgångsform är vårt teamarbete. Därför är det en stor fördel om du är lyhörd och tycker om att samarbeta. Vi tror att du är engagerad och positiv samt bidrar till en god arbetsmiljö. Erfarenhet av rehabilitering är meriterande.

Vi erbjuder


En av våra medarbetare går i pension så vi kan erbjuda en tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, två eller treskift där nattarbete kan bli aktuellt först när du känner dig varm i kläderna. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jessica Gustafsson 018-611 07 45
Gruppchefer Concy Aneno och Therese Melberg 018-617 11 72
Vårdförbundet Eva Alm och Anita Andersson 018-611 5010

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.