Tillbaka

Nattsjuksköterska till Mag-tarm och njuravdelning 100B2

Referensnummer AS649/2019
Sista ansökan 2019-09-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Ta chansen att få vara med från början att utveckla och starta upp vår avdelning i 100-huset


I slutet av september 2019 flyttar vi vår avdelning till nya 100-huset! Avdelningen får då endast enkelsalar och vi kommer bl a införa ”Patientnära arbete i slutenvården” vilket innebär förändrade arbetssätt där patienten ses som en del av teamet. Vill du vara med?

Vår verksamhet


Mag- tarm och njuravdelningen tillhör verksamhetsområdet Specialmedicin, hud och reumatologi. Vi bedriver en högspecialiserad verksamhet som är inriktad på utredning och behandling av patienter med mag-tarmsjukdomar, leversjukdomar och njursjukdomar. Avdelningen har 17 vårdplatser vardagar och 12 under helger, nattetid bemannas avdelningen med två sjuksköterskor samt en undersköterska. Våra patienter kommer både akut och planerat så arbetsbelastningen kan variera snabbt.

Ditt uppdrag


Vill du utvecklas som sjuksköterska på en spännande avdelning med fantastiska kollegor? Söker du utmaningar och känner dig redo för att arbeta inom intressanta specialiteter? Vill du ha roligt på jobbet? Då är vi rätt för dig! Hos oss får du ständig kompetensutveckling och utbildning på arbetstid, en god sammanhållning och en arbetsmiljö med högt i tak.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och har några års erfarenhet.

Din kompetens


Du sätter patienten i fokus, har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera i arbetstempo. Du en positiv kollega och bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning 50% -100%. Arbetstiden är förlagd till natt, vardag och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Introduktion och kompetensutveckling


Även då du har erfarenhet som sjuksköterska är det viktigt att du får en bra introduktion samt möjlighet till kompetensutveckling.

Vi erbjuder:
• Individuellt anpassad introduktion samt regelbundna uppföljningar med vår utbildningssjuksköterska
• Regelbundna föreläsningar och planerade utbildningsturer
• Hospitering på andra enheter inom vårt verksamhetsområde
• Möjlighet att åka på regionmöten, kongresser
• Externa utbildningar inom våra specialiteter

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Gruppchef Åsa Lidman 018-611 39 07
Facklig företrädare Vårdförbundet Lisa Thunström 018-611 27 01

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.