Tillbaka

Underläkare Psykiatri - vikariat 2019/2020

Referensnummer AS707/2019
Sista ansökan 2019-09-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem sektioner: Affektiva sjukdomar, Akut- och konsultpsykiatri, Beroende- och neuropsykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri samt Psykosvård och rättspsykiatri. Mer om oss och våra verksamheter kan du läsa på www.akademiska.se/Om-Akademiska Är du intresserad av att arbeta som underläkare hos oss på Affektiva sjukdomar under höst/vinter 2019/2020? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan

Ditt uppdrag


Som underläkare hos oss kommer du att arbeta med psykiatrisk diagnostik samt bedömnings- och behandlingsarbete. Tillsammans med specialistläkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och socionomer ansvarar du för våra patienter. Hos oss får du en möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med patienter och kollegor samt genom handledning. Tillsammans skapar vi en utvecklande och utmanande arbetsplats.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad läkare eller har läkarexamen med ett brett och genuint intresse av psykiatri. I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus. Du har god förmåga att kommunicera. Du som person bör vara ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom Psykiatrin. Stämmer detta in på dig kan Psykiatrin vid Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tidsbegränsade vikariat i 6 månader med chans till förlängning. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde enligt överenskommelse Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sofia Christopoulou, sektionschef, 018-611 02 85, sofia.christopoulou@akademiska.se
Linnéa Johansson, sektionsadministratör, 018-611 21 23, linnea.eleonora.johansson@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Viktigt att du i din ansökan bifogar handlingar som styrker din kompetens. Urval, intervjuer och tillsättning kommer att ske efter att ansökningstiden gått ut.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.