Tillbaka

Undersköterska till hjärtavdelning 50G

Referensnummer AS696/2019
Sista ansökan 2019-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Är du intresserad av kardiologi och vill kombinera omvårdnad med akutvård?
Då är du välkommen att söka till oss på avdelning 50G. Vi vårdar patienter med akut hjärtsjukdom och vår specialitet är akuta hjärtinfarkter. De flesta patienter kommer i huvudsak via akutmottagningen eller direkt från ambulans. På avdelningen finns även en dagvårdsenhet med planerad verksamhet där vi tar hand om ischemi, arytmi- och hjärtsviktspatienter.

Hos oss får du en bra introduktion och schemalagda studiedagar. Vi har sedan en tid tillbaka startat upp smartsimulering på avdelningen där vi regelbundet simulerar olika scenarion för att stärka teamarbetet och kommunikationen bland avdelningens yrkesgrupper. En regelbunden simuleringsträning stärker oss i vår yrkesroll och skapar en säker vård för våra patienter.

Inom hjärtsektionen har vi ett gott samarbete och vi ser positivt på rotationstjänstgöring mot andra avdelningar/enheter. Förutom att vi kan erbjuda ett varierande arbete med många olika möjligheter till utveckling, så tycker vi självklart att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med några års erfarenhet av bl.a. blodprovstagning, blodtrycktagning och katetersättning. Du har ett stort intresse för både hjärtsjukvård och allmän omvårdnad. Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, du är en engagerad, innovativ och positivt till utveckling av verksamheten. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett vikariat på 6 månader. Då vi tillämpar individschema har du stor möjlighet att styra över din arbetsvecka. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jani Sundqvist 018 611 43 15 alt Cecilia Jakobsson 018 611 44 91
Gruppchef Magnus Jansson 018 611 37 61
Facklig kontakt via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.