Tillbaka

Gruppchef till Vårdadministrativ service med uppdrag inom Psykiatri

Referensnummer AS695/2019
Sista ansökan 2019-08-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du vara med och göra skillnad? Då ska du jobba hos oss! Vårt arbete utvecklas och du behövs.

Vår verksamhet


Vårdadministrativ service (VAS) har 320 medarbetare som arbetar på Akademiska sjukhuset och på mottagningar ute i länet. Vi jobbar alltid för att ge en god och bred administrativ service. Vi spänner över ett stort område, men vi är alltid nära när det gäller att hjälpa och stötta varandra i vårt arbete.

Ditt uppdrag


Som gruppchef inom Vårdadministrativ service har du en operativ roll och ansvarar för VAS verksamhet och personal inom Psykiatrin. Du är direkt underställd vårdadministrativ chef för VAS 3 och har ett nära samarbete med övriga gruppchefer inom spåret.  Du blir en viktig del i verksamheten och ditt främsta uppdrag är de operativa frågorna som rör verksamheten och dina medarbetare samt att verkställa fattade beslut. Du ska vara en del i att skapa ett gott arbetsklimat som ger förutsättningar för våra medarbetare. 

Verksamhetsområde psykiatri är belägen inom kärnområdet Akademiska sjukhuset samt i Bålsta, Enköping och i centrala Uppsala.

Dina kvalifikationer


Du har tidigare erfarenhet av att vara chef och ledare. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.
Du har en god förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet och ser möjligheterna i ett förändringsarbete. Du är målstyrd, strukturerad, lyhörd och tydlig samt har lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat genom att leda, engagera och motivera dina medarbetare.

Din kompetens


Du tar ansvar för din uppgift och är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och/eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Arbetar mot mål och styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Din inriktning förändrar du när målen ändrar sig.

Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och/eller organisationen. Du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer.

Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram samt att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du påminner och följer upp.

Vi erbjuder


Ett uppdrag på 3 år som gruppchef med tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession och med möjlighet till verksamhetsuppdrag. Tillträde enligt överenskommelse.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Chef VAS Anette Gehrman Tallroth, 018- 611 28 07
Vårdadministrativ chef Jennie Saxborg, 018-611 53 85 
Vårdadministrativ chef Caroline Berlin Eriksson 018 – 611 13 97
Vårdadministrativ chef Brita Kango, 018 – 611 13 98
Karin Söderlund, HR-partner 018- 611 61 31
Facklig kontaktperson i Vision Stefan Andersson 018-611 65 65

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.