Tillbaka

Sjuksköterska till SAH Norduppland

Referensnummer AS693/2019
Sista ansökan 2019-08-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Specialistansluten hemsjukvård (SAH), Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi vårdar palliativa patienter i deras hem. Vanliga diagnoser är cancer, men även hjärtsvikt, KOL och olika neurologiska sjukdomar. Vi utgår från Tierps vårdcentrum men har upptagningsområde Tierps, Östhammars, Älvkarlebys och norra Hebys kommuner, vilket innebär att du får uppleva naturens skiftningar genom årstiderna under dina resor till och från patienterna. Som sjuksköterska på SAH har du fullt fokus på en patient in taget i nära samarbete med läkare och andra professioner. Du har tid att stötta, lyssna och fånga upp problem, läkare finns alltid tillgänglig och du får förutsättningar att göra ett jobb du kan vara nöjd med vid dagens slut. Vi är tillgängliga dygnet runt för våra patienter och arbetet är för närvarande upplagt dag, kväll och helg, med jourtjänstgöring i hemmet ca en natt per vecka. Vi dokumenterar i journalsystemet Cosmic.

Vårt team i SAH består av ett trevligt gäng med sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och läkare. Vi trivs mycket bra med varandra och med den frihet och det ansvar som arbetet innebär. Vi har önskeschema.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna med erfarenhet av eller intresse för palliativ vård. Du har den personliga trygghet som krävs för att bemöta svårt sjuka patienter och deras närstående. Du vill lindra symptom och se hela patienten. Du är ansvarstagande och van vid att fatta självständiga beslut. Du behöver B-körkort för tjänsten.

Vi erbjuder


Är du rätt för oss kan vi erbjuda tillsvidare tjänst med omfattning enligt eget önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Din lön förhandlar du individuellt i förhållande till din kompetens och erfarenhet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Vill du veta mer om avdelningen, jobbet och vår verksamhet? Då är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Ulrica Varg Etemadi, tfn 0293-203 33
Gruppchefer Rose-Marie Gellerstedt, tfn 0293-20330 och Rebecca Hartman, tfn 0293-20335
Fackliga representant för Vårdförbundet når du via växeln, tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.