Tillbaka

Apotekstekniker eller assistent till Enheten Läkemedelsförsörjning

Referensnummer AS692/2019
Sista ansökan 2019-08-18
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sedan den 1 februari 2019 driver Akademiska sjukhuset delar av sjukhusapoteksfunktionen i egen regi. Enheten Läkemedelsförsörjning ansvarar för läkemedelsservice och vätskeservice till Akademiska sjukhusets avdelningar. Vi är 20 medarbetare som hjälper till att förse sjukhuset med basförråd av läkemedel och infusionsvätskor. Vi söker en apotekstekniker eller assistent med erfarenhet från sjukhusapotek att ingå i vårt team, tidsbegränsad tom oktober 2020.

Ditt uppdrag


Du kommer att ha din arbetsplats på Akademiska sjukhuset och ingå i ett arbetslag som består av både farmaceuter, apotekstekniker och assistenter. Då enheten är nystartad arbetar vi med att bygga upp verksamhetens processer och arbetssätt. Vi arbetar i team där varje team har ansvaret för Läkemedelsservice för ett antal avdelningar på sjukhuset.

Din kompetens


Apoteksteknikerutbildning eller apoteksassistent med erfarenhet från sjukhusapotek. Du är flexibel, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


En tidsbegränsad anställning till oktober 2020. Tillsättning snarast möjlig, efter överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Enhetschef Karin Bäckman 018-617 11 90
Chefsapotekare Hans Sjöberg 018-611 20 14

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.