Tillbaka

Sjuksköterska till Brachyterapin

Referensnummer AS688/2019
Sista ansökan 2019-07-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet.

Vår verksamhet


Strålbehandlingsavdelningen är en av verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomars sektioner. I september flyttar vi till nya och moderna lokaler med helt ny utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, två HDR efterladdare, MR-kamera och MR-linac. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder ett utvecklande arbete på vår enhet för brachyterapi där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom strålbehandling eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av brachyterapi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din kompetens


Självständighet - Du har mod att agera efter sin egen övertygelse.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
Kvalitetsmedveten - Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard..
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning. Heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Anna Ekwurtzel Johansson, 018-611 55 20 E-post: anna.ekwurtzel.johansson@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Marina Levin, 072-245 25 07 E-post: marina.levin@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växel: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.