Tillbaka

ST-läkare med inriktning klinisk fysiologi

Referensnummer AS685/2019
Sista ansökan 2019-08-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen för klinisk fysiologi ingår i verksamhetsområdet hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi. På sektionen bedrivs framför allt diagnostik inom områdena hjärta, kärl och lunga. Vi har ett positivt arbetsklimat där vi förutom egna projekt deltar i diverse kliniska projekt och bedriver en hel del undervisning.

Dina kvalifikationer


Legitimerad läkare med kompletterande bevis på detta. Tidigare tjänstgöring inom klinisk fysiologi och metodkompetens inom kliniskt fysiologiska metoder är meriterande liksom klinisk erfarenhet av lung- och internmedicin och/eller kardiologi.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Att du har lätt för att samarbeta och har en god förmåga att kommunicera är egenskaper vi värderar högt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett st-block med inriktning klinisk fysiologi.
Tjänsten är heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringen läggs upp i samråd med läkarchef, st-studierektor och handledare. Möjligheter till forskning finns.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Biträdande sektionschef Elisabet Lindström
ST-studierektor Roosmarijn Westland Wurmbach
Facklig företrädare Läkarförbundet Andrei Malinovschi

Kontaktpersonerna ovan nås via Akademiska sjukhusets växel tfn 018 – 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan, inklusive meritförteckning och samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.